Hopptävling jaooow

Jepp, rubriken säger allt. Hopptävling den 8 juni. Suuuuperkul! Det är VDEH och jag hoppar ca 50 cm. Wäääh vad kul det ska bli! 

Jag måste ha dem...

http://www.homerunstore.se/sv/products/sweatpants/sweatpants-canada-navy.html
 
Så dyra bara... :/

Ja jag lever!

Dålig update blabla jag vet! Jätteledsen för det, jag ska bli bättre! Lovar!
 
Iallafall så red jag Erjan igår. Jag och Linnea lekte Hurry Scurry, det är typ som en liten bana med slalom mellan hinderstöd och typ hoppa av hästen och kräla under ett hinder och sen hoppa över det. Det var grymt kul! Och Erjan blev galen och började typ försöka galoppera hela tiden... Det blev ju inte direkt bättre av att jag satt barbacka heller... x)
 
Efter det så red jag henne en stund med sadel, dressyrade lite. Man kan ju inte flänga omkring hur som helst. ;) Sen red vi hem igen och gav hästarna havre och pyssla med dem ett tag. Supermysig dag med toppenväder nästan hela tiden, var bara lite småmolnigt sådär...
 
Btw, jag kommer kanske rida Erjan några gånger till denhär veckan.

Landet nu

Nu ska jag till min kompis landställe så bloggen kommer stå tom över helgen... Men jag är tillbaka igen på söndag kväll! Ses då!



Ponnyridningen

Så kul med ponnyridning tycker jag. Att se dem små oroliga ansiktena långsamt bli gladare och gladare och sen mungiporna som åker ner och de förvånade små ögonen när barnen förstår att ridturen är slut. Fantastiskt att se Erjan lugnt bära runt på dem små, fastän det går förbi stressade mammor med stora barnvagnar och vingliga alkisar med aggressiva hundar. Hon är underbar. Verkligen underbar.
 
Kommentera och berätta om din favvohäst och hur ni träffades! Jag vill veta! :)

Sötishästen igår

Igår red jag Erjan på volten. Jag jobbade skänkelvikningar / flytta henne undan skänkeln. Hon var verkligen grymt duktig! Hon ansträngde sig verkligen för att förstå.

På fredag ska vi på ponnyridning i Fruängen centrum. Lite kul för där bor ju jag. Om du har vägarna förbi klockan fyra på fredag kan du ju komma och hälsa på mig och hästarna! ;) Jag blir bara glad om du kommer! :)


Sommaaaaar !!!



Ser ut som ett flummo elr nåt, men who cares ?! Its SUMMER !!!

Bilder på Flipps







Stallet nu !

Nu ska jag åka till ridskolan och sköta om världens sötaste lilla ponny. Pippi!
Efter det ska jag fira min mammas födelsedag.

Mer update kmr sen !



Todays Ridskola

Idag på ridskolan fick jag rida Oliver, den lilla svarta shettisen. Han var alldeles hoppig och flaxig av all sommarenergi. Vi red till Platån men där dammade det som helvete och dessutom hade nån satt eld på sin bil där så polisen var där och det var massa skum överallt. Så vi red en stund i skogen. Imorgon - kalas och stall. Bye people !

Denim Friday



Någon...

som kunnat gissa vad som är på gång ?

Ridskola idag

Idag rider mamma, så jag följer med henne till stallet. Update kmr ikväll !

Haha

Nu är man månadens bild då haha...
 
http://www.malarhojdensrs.com/Album/album.htm
 
Så ser jag ju jättetrevlig och glad ut också... inte... xD

Designen

Den nya designen SKA komma upp!
Men min data är trasig och jag har inte haft tillgång till någon dator som jag kan göra en header på. Måste lixom ha min egen elr mammas...
 
Iallafall så var jag i stallet idag och pyssla med Pippi, den sötisen. Borstade, smörjde, tvättade vattenkopp, borsta igen. Usch va enformigt det börjar bli att vara skötare. Snart vill jag ha egen häst! Nu har jag ju Erjan iallafall som jag tränar nu under sommarn. ;)
 
Hare bra alla fina människor därute, och ha en bra torsdag fredag lördag och söndag!

I feel good nanananana

Ngt nytt på g... Håll utkik på bloggen...

Sommar och hästar

DET ÄR JU SOMMAR.
 
Red i t-shirt idag, känns bra ;)
 
Jag red ner till volten och tränade galoppfattningar, hon kan ju va så sur, detdär lilla trollet. ;)  Men sen mot slutet så blev hon gladare och goare. Fast sen när hon började studsa hysteriskt varenda sekund så insåg jag att det kanske var bäst att sluta, så att ingen skulle bli ihjältrampad menar jag. ;)
 
 
Människor blir också gladare på sommarn. Granngubben som har gått runt hela vintern med ett lager grått över sig smilar i solskenet och de stressade småbarnsmammorna går på picknick i parken med sina vänninor. Ungdomarna klär sig i shorts och t-shirtar och barnen busar och skrattar och utmanar lärarna på brutala vattenkrig.
 
Det är underbart!

Summer

Nästa månad är ju faktiskt juni !!!
 
Hoppas inte vädret luras nu bara... Det är ju sommarvärme fan!

Wiiiiiiiiiie !!!



Nööjd



My dreams are coming true

http://www.madlady.se/klader/overdelar/jeansskjorta-med-aztectyg-aztecia.html

I'm an angel with a horse...



Erjanhoppning

Idag hoppade jag och Erjan! Det var superkul, men hon har ju inte hoppat så mycket så hon behövde öva på hopptekniken och jag behövde lära mig hur hon ska hoppas. Men idag var en början. En bra början.

Film kanske kmr snart.

Dreaming...

http://www.madlady.se/klader/overdelar/jeansskjorta-med-aztectyg-aztecia.html
http://www.madlady.se/klader/overdelar/happy-face-sweatshirt-smiley.html
http://www.madlady.se/accessoarer/benvarmare-i-svart-black.html
http://www.madlady.se/smycken/armband/multifargat-neonarmband-flatat.html

Hopptävlingar + Info om imorrn

Idag vare hopptävlingar på platån. Jag skulle egentligen inte vara funktionär, men va det iallafall på 1,10 - klassen. MRS gick det bra för. Vi fick några placeringar. ;)
Efter 1,10 klassen skötte jag Pippi, skrubbade rent krubban, jäklar vad hon skitar ner asså! ;)  Jag ryktade också, och räknade puls och andning. Pulsen var ca 32 slag / minut och andningen var ca 12 andetag / minut, vilket är alldeles utmärkt!
 
Imorron ja, då är det ponnykalas. Jag tror det blir att vi åker iväg i transporten till nåt ställe som beställt ponnyridning. Uppdaterar mer om saken imorgon!
 
 
Dat face xD

Bilder från ridskolan idag

Perfektion asså ;)
 
 
Här har vi en häst född till modell :D
 
Bosse, som jag red idag.
 
 
RSS 2.0