Tisdag 18/12

Igår kom jag hem klockan tio, det var därför jag inte hann skriva. Hursomhelst, igår gick det ganska bra, men Erjan har börjat trava fortare och fortare innan en galoppfattning. Jag tror att det beror på att hon känner hur jag rör mig strax innan jag ger henne galoppskänkeln, typ flyttar mig lite framåt eller nåt, hästar känner ju sånt. Nån som vet hur jag ska få henne att sluta?
 
Tillbaka till sadeln. Jag jobbade Erjan en stund på volterna, båda varven i trav. Hon gick rätt fint där faktiskt. ;-) Sen avslutade jag med en övning som var lite lik veckans ridövning, fast jag ändrade den lite, så att jag fick meden trav-halt-trav-övning. Såhär såg den ut:
 
Min dator blev konstig, så den kanske är lite stor ;-)
 
 
 
//Molly
 
 

16/12 Min lilla frukt och jag ♥

Ni har väl sett denhär facebooksidan som stödjer vetenskapen om att hästen är en frukt som inte finns? Jag vill bara skriva dethär inlägget för det är så himla många som tar dem på fel sätt. JAG, tycker att man bara ska ta det lungt, inte hetsa upp sig. De vet mycket väl att hästar finns, faktiskt så fattar till&med dom att Erjan inte bara hokus pokus skulle förvandlas till ett päron bara för att nån liten prick skulle råka tycka det. Nej, de vet bättre än så, därför ska man SKÄMTA om dem. Nyligen såg jag nån som hade lagt upp en bild på sin häst när den badade med texten "Uppenbart en vattenmelon!" Jag menar, det var ju grymt kul! ;-) Ta det inte som skit, ta det som ett SKÄMT.
 
Hejdå, nu ska jag leta efter ett nytt pannband till min lilla frukt ♥
 
 
// Molly

Söndag 16/12 Tredje Advent

Shulululu, tänker inte skriva nåt om tredje advent för alla vet, MEN, jag har en rolig idé! ;P JAG, ska börja lägga upp veckans RIDÖVNING till ER så att NI kan visa era ridlärare, rida det på egna hästar, medryttarhästar, gör vad ni vill med dem, jag blir bara glad om hästarna tyckar att träningen är rolig. :-) Jag tänker börja redan idag, så har ni ridövning för nästa vecka. ;-)  Här är den:
 
Ha det så roligt med övningen, och våga inte komma snett mot hindret! ;-)
 
// Molly

Lördag 15/12

Idag har jag varit på ridskolan en stund, hjälpt till med lördagens ridlektioner, Mirre har ridit. Känner mig rätt förkyld faktiskt..  Juste! Förlåt förlåt, men gissa vem jag är medryttare till igen? Erjan! Fattar ni? Nu har jag massor av möjligheter! Erjan har jag ridit i mer än ett år och jag kommer utvecklas massor med henne! Visst får man väl tävla a-ponny i banhoppning till och med året man fyller tretton? Visst är det väl så? Förstår ni? Två härliga år att hinna tävla på med Erjan... ♥
 
//Molly
 
 

Första advent

Haha, lite uttjatat, första advent, första advent! Imorgon är det iallafall en ännu bättre dag! Då ska jag rida Perla! :D Jag rider nog igenom några enkla dressyrprogram i skritt och trav. Vi får se hur det blir med galoppen, Perla är ju rätt gammal och orkar lite mindre. Jag skriver imorgon om jag hinner :-)
 
 
/Molly
RSS 2.0