31/1 Maskeradhoppningen

Vill börja med att be om ursäkt för mitt klantiga misstag igår, då jag råkade skriva att det var den 28 januari när det egentligen var den 30 januari, men NU, mina vänner ska ni få se lite bilder från maskeradhoppningen!
 
 
//Molly
 
 

28/1 Bättre för sent än aldrig...

Shoo! Min data har ju varit helt ahgjaögkdhggjfjh, så nu ska jag skriva om vad jag gjorde på jullovet! Min data gick ju sönder, så jag har inte kunnat skriva nåt på ett tag, MEN, iallafall, detta gjorde jag på mitt underbara lov! ;-)
 
En härlig julritt hann jag och kompis med! Det är något jag rekommenderar. DET var härligt!
 
 
Jag gick en hoppkurs också, men jag har bara filmer därifrån, och jag vet inte hur man lägger upp filmer på bloggen.
 
 
 
 
Sista dan på lovet var jag med på en hopptävling på ridskolan. Det var maskeradhoppning och jag red Oboy och var utklädd till pirat. ;-)
 
Jag gör ett inlägg med bilder från tävlingen sen ;-) HÄR kan du se när jag hoppar. Jag startar sist av alla, om du bläddrar fram till uneför 7.07 så ser du mig.
 
Härligaste jullovet nånsin! ;-)
 
 
 
//Molly
 
 
 
 

22/1 Min väldigt trasiga dator...

Hmm... Jo, jag har inte gjort något särsklit med min dator, har ingen aning om vad som hände, men en vacker dag hade min dator en stor GRÖN spricka till höger på skärmen. Först var bara sprickan där... Sen dök det upp två linjer från sprickan. Linjerna blev såsmåningom fler, i olika glada färger. Sen helt plötsligt skickade sprickan ut nåra linjer tvärs över skärmen... Sedan beslutade sig Molly för att det var bäst att lägga ifrån sig datorn, så att Mollys pappa kunde åka till affären där Mollys dator kom ifrån, och låta dem som jobbade där laga Mollys otroligt vackra dator.
 
Slut
 
 
//Molly

20/1 Dressyrtävlingar

Idag var det lite dressyrtävlingar på ridskolan, Pippi var med och tävlade faktiskt ;-) Jag och min kompis hjälpte till lite att smörja träns, stövlar, fixa schabrak och sadelgjordar och stigbyglar och lite sånt.
 
Kort inlägg, hinner inte skriva mer
 
//Molly

20/1 Så kan det gå...

Nu vill jag inte ha en såndär tråkig "allting började med"-början, men jag är tyvärr tvungen, för allting började med att jag fick en idé. Jag skrev ju på bloggen för ett tag sen att jag ville tävla Erjan i banhoppning, och då råkade det bli så att några dagar senare tränade jag dressyr med Erjan. (spääänning!!) haha, nej men efter det, utan att jag visste det, gick pappa fram och började prata lite med stallägaren. Och gissa vad? Hon tyckte det var en bra idé att jag skulle träna och tävla lite på Erjan. Så grejen är den, att i sommar och vår kommer det bli MASSOR med update, för jag ska ju träna Erjan nåra gånger i veckan. A-ponny-tävlingar, here we come! :D
 
 
Till sak nummer två, min kompis ska kanske skaffa egen häst! Kul va? Hon tycker att jag kan få hjälpa henne litegrann med den ;-)
 
 
Puhh, nu har jag nog hasplat ur mig allt... Eller nej förresten! Min kompis bloggar på HÄR. Det är hon som är Anso.
 
//Molly
RSS 2.0