Bilder på mina bästa vänner! :)

Här är lite bilder på mina fina favvisar. ♥
 
 

Erjan
 
 
Pippi
 
 Haha bild som jag har ritat :P
 
Elvira
 
 
 
 
/Molly
 
 

Heja Erjan!

Min lilla ponny har varit halt sen förra veckan, men nu har hon fått komma ut i en stor gräshage på lösdrift igen. Idag kunde jag till&med skritta henne barbacka ett par varv på volten. Jag försökte mig på framdelsvändning, men tyvärr förstod hon inte vad hon skulle göra, vilket inte är särskilt konstigt eftersom att hon bara är 6 år gammal. När vi kom tillbaka fodrade vi i shettishagen, där Confetti+två minishettisar har sin bostad. Haha, måste visa bild på minishettisarna Lillan och Sigge nån gång. De är typ en halv meter höga. Trots det är de otroligt kaxiga och rymningsbenägna.
 
Confetti & ryttare tränade dressyr. Det såg rätt prydligt ut till Confetti stannade och inte ville alls.
Erjan var däremot pigg som en raket. Hon var ju inte så mycket halt, bara lite i trav & galopp. Jag ledde henne till volten och satt upp där. När jag hängde på mage över hennes rygg travade hon obekymrat iväg. Detta upprepades ett par gånger, till slut fick pappa komma in och hålla i henne, haha. Men det känns riktigt roligt att det är jag som får börja träna upp hennes ben lite. Och jag har en snabb sak att säga till Erjan i dethär inlägget...
 
 
 
 
 
//Molly+Hästarna

Jag älskar...

Hästar. Och det har jag gjort så länge jag kan minnas. Folk som känner mig säger att jag bara pratade om hästar när jag var liten. Om man körde förbi en hage med hästar satt jag som fastklistrad vid bilrutan och sen tog det en stund innan det gick att prata med mig igen.
 
När jag var nästan fem år gammal fick jag äntligen börja på ridskola. Det var visserligen bara tio minuters skritttur i skogen, men hela jag lyste efteråt. Då red jag en häst som hette Molly, precis som jag. Jag tror att hon står kvar på den gården. Min syster och jag var "ryttare" tillsammans. Syrran red Canasta, och hon var lika glad som jag efteråt. En skimmelshettis, som jag inte minns namnet på, gick också med oss med en liten ryttare på ryggen. Canasta var näst störst, och Molly var störst. När mamma anmälde mig sa hon att jag ville ha den största hästen, haha.
 
Jag slutade på lilla tiominuters-ridskolan efter ungefär ett år. Sen började jag på Mälarhöjdens ridskola, där jag går idag. När jag började rida igen var jag åtta år. Jag har ridit i fyra år. Vet du hur gammal jag är?
 
För ett år sen fick jag börja som medryttare på en liten brunvit shettis.
 
 
Erjan är otroligt envis och bestämd, och det är helt och hållet hennes förtjänst att jag har utvecklat min ridning så mycket som jag har.
Erjan är pigg som en raket, och när hon galopperar ser hon ut som en brunvit hårboll. Det går så fort!
 
Jag och Erjan är bästa kompisar, med tyvärr så hänger mina fötter vid hennes knän när jag rider barbacka, så snart är det byte till islänning...
 
 
Det var lite om mig och min Erjan.
 
//Molly + Hästarna
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0